Privacybeleid

Studio Simoncini, gevestigd aan Toussaintkade 20 2513 CJ Den Haag, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.studiosimoncini.nl
Toussaintkade 20
2513 CJ Den Haag 
+31 6 38 551500

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Studio Simoncini verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bankrekeningnummer

Verwerking gegevens

Studio Simoncini verwerkt je persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van je betaling 
– Verzenden van nieuwsbrief en/of reclamefolder
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren. 
– Ouders van kinderen die bij ons les volgen moeten wij kunnen bellen in geval van nood.
– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Studio Simoncini verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
We bewaren de gegevens van gastdocenten en/of oud-studenten 10 jaar, voor het doel van de gegevensverwerking, het optimaliseren van een betere administratieve verwerking en vanwege de fiscale bewaarplicht, denk daarbij aan bewaren van de in- en verkoopadministratie en de loonadministratie

Inzage en Wijzigen van je gegevens
Je hebt recht op inzage in je persoonsgegevens en het recht om correctie of verwijdering van je persoonsgegevens te vragen. Als je wilt weten welke persoonsgegevens de Balletschool verwerkt, kan je een schriftelijk inzageverzoek doen. De Balletschool behandelt je verzoek binnen 4 weken.

Blijkt dat je gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn? Dan kan je een aanvullend verzoek doen om je gegevens te laten wijzigen of aan te vullen. Voor vragen over inzage, corrigeren of verwijderen van persoonsgegevens kan je contact opnemen met ons via de telefoon: 06-38551500 of per e-mail: balletschool@hotmail.com

Delen van persoonsgegevens met derden

Studio Simoncini maakt gebruik van MailChimp voor het maken en versturen van nieuwsbrieven o.a. over de voorverkoop van Summerschool Den Haag. De Balletschool deelt jouw persoonsgegevens alleen met MailChimp met jouw nadrukkelijke toestemming. Het aanmelden bij MailChimp en het invullen van gegevens moet je zelf doen, je kan je gegevens ook altijd weer verwijderen op ieder gewenst moment. Onderaan iedere nieuwsbrief staat een afmeldlink. Mocht je het niet kunnen vinden dan kan je de balletschool bellen of mailen en dan kunnen wij je voor de nieuwsbrief afmelden.

Derden waarmee wij gegevens delen:
Bedrijf: MailChimp
Doel: Nieuwsbrief/updates van Balletschool Mabel Alter
Privacy Statement MailChimp: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Cookies die wij gebruiken

Studio Simoncini gebruikt alleen technische en functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te voorkomen, in lijn met de daarvoor geldende wettelijke eisen en richtlijnen.
Als je het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan ajb contact op via balletschool@hotmail.com of bel met 06-38551500
Wij zullen onze benadeelde klanten informeren wanneer zich een situatie voordoet waarin door een beveiligingslek persoonsgegevens onbedoeld openbaar worden gemaakt.

Vragen of opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen over ons privacy beleid? Neem contact met ons op via 06-38551500 of balletschool@hotmail.com
Voor meer informatie of klachten over privacy, kan je ook contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

Studio Simoncini behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement, bijvoorbeeld vanwege nieuwe ontwikkelingen, online diensten of om conformiteit aan wet- en regelgeving te waarborgen. Deze wijzigingen zullen bekend worden gemaakt op onze website.

Summerschool Den Haag 2020

Pre Sale for Summerschool Den Haag 2020 is now! Apply or call for information: 0638551500

Aankomende activiteiten

Mar
25
Wed
11:00 Pre-Sale Summerschool Den Haag –...
Pre-Sale Summerschool Den Haag –...
Mar 25 @ 11:00 – Jul 20 @ 22:00
Early Bird discount expired. Regular Pre-Sale Summerschool Den Haag. Check price and Apply
Mar
26
Thu
12:00 Ballet Online – Studio Simoncini
Ballet Online – Studio Simoncini
Mar 26 @ 12:00 – May 1 @ 20:15
Ballet Online - Studio Simoncini
Studio Simoncini is reaching out with Live Online Ballet. Bringing energy, inspiration, personal contact and a great way to see your friends from Ballet and have a talk. Find out more on this page  
Jul
21
Tue
18:00 Classes and Pointe technique
Classes and Pointe technique
Jul 21 @ 18:00 – 20:30
More about the classes at Summerschool Den Haag here
Jul
22
Wed
16:00 Classes a.o. Talent Trigger 7+
Classes a.o. Talent Trigger 7+
Jul 22 @ 16:00 – 19:45
Talent Trigger information
18:45 Fast Forward add. Ballet Training
Fast Forward add. Ballet Training
Jul 22 @ 18:45 – 19:45
  Fast Forward class additional ballet-training incl Stamina Barre, Pointes and Mindfulness (stretch or mini meditation for dancers).
Jul
23
Thu
11:30 NDT Repertoire with Aya Misaki
NDT Repertoire with Aya Misaki
Jul 23 @ 11:30 – Jul 24 @ 14:15
Workshop NDT Repertoire more
Jul
24
Fri
14:45 Junior Ballet with Mirella Simon...
Junior Ballet with Mirella Simon...
Jul 24 @ 14:45 – Jul 26 @ 15:45
Junior Ballet with Mirella Simoncini
Summerschool Junior Ballet more