Algemene voorwaarden

ALGEMEEN
Lees voor het betalen van lesgeld de Algemene Voorwaarden; door het lesgeld te betalen geef je aan in te stemmen met de Algemene Voorwaarden zonder voorbehoud. Inschrijving is uitsluitend mogelijk wanneer wij je aanvraag hebben ontvangen. Online betalen c.q. koop op afstand is niet mogelijk.

LOCATIE
Fysiek lidmaatschap: je schrijft je in voor les in de studio en les online (zie maatregelen uit veiligheidsoverwegingen).
Virtueel lidmaatschap: je schrijft je in voor het volgen van lessen online.

MAATREGELEN uit VEILIGHEIDSOVERWEGINGEN
Wanneer er een noodverordening wordt afgekondigd om welke reden dan ook of wanneer er van hogerhand beperkingen worden opgelegd van welke aard dan ook met als gevolg dat de balletschool de balletlessen niet in de studio kan geven, worden lessen zo mogelijk online gegeven.
Conform het advies van de Rijksoverheid en om gezondheidsrisico’s te beperken kan de balletschool op korte termijn beslissen de lessen online te geven wanneer er bij de docent sprake is van verkoudheidsklachten of andere lichte tot matige symptomen die doen denken aan COVID-19.

DEELNAME
Het deelnemen aan balletlessen, workshops, spitzenles en andere activiteiten online of in de studio is op eigen verantwoordelijkheid van de student of de ouders/verzorgers. De balletschool stelt zich niet aansprakelijk voor letsel en of schade tijdens of als gevolg van deelname online en of het bezoeken van de school.

BALLETLESSEN
Studenten worden geadviseerd tenminste 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn. Het is niet gebruikelijk nog deel te nemen aan de les wanneer deze al is begonnen.

KLEDINGVOORSCHRIFT verplicht 
ALGEMEEN Kleding en schoenen zijn schoon en worden als het nodig is hersteld. Het moet mogelijk zijn werking van spieren en placement van het lichaam te zien. Neem een handdoek mee naar alle lessen.
GIRLS Een balletpakje naar eigen keuze met een roze maillot met voet (spieren moeten zichtbaar zijn). Balletschoenen. Haren uit het gezicht en opgestoken in een knot met gebruik van steekspelden en een haarnetje.
Wijde kleding – broeken met een wijd uitlopende onderkant, enkelwarmers (ballet)rokken worden niet gedragen.
BOYS Mannen dragen balletschoenen en een strak wit of zwart T- shirt op een korte of lange opgerolde sportbroek of een balletmaillot. Een dancebelt is verplicht. Mannen in de beginnersles hoeven geen balletmaillot te dragen, een sportbroek mag ook.

DE SCHOOL
Respect voor school-materiaal, eigen spullen en spullen van anderen.
Laat toilet en douche netjes achter en doe het licht uit na gebruik.

NON-REFUNDABLE
Voor deelnemers bestaat geen recht op restitutie voor niet-gevolgde lessen en/of voortijdig annuleren, ongeacht de reden van annulering. Ook als er sprake is van overmacht, is dit voor eigen risico van de deelnemer.

Het verzetten van een reservering is niet mogelijk.
In een enkel geval kan de school uit coulance aanbieden een gemaakte reservering te verzetten, de administratiekosten voor het verzetten van een reserveringen zijn per les: € 5

FOTOGRAFEREN of FILMEN
Het is studenten, ouders of bezoekers niet toegestaan om hun kinderen, medestudenten of docenten te fotograferen of te filmen tijdens lessen online of in de studio.

MOBIELE TELEFOONS
Het gebruik van camera’s, filmapparatuur en mobiele telefoons, is niet toegestaan in toiletten of kleedkamers.
Mobiele telefoons moeten uitgeschakeld zijn bij het betreden van de kleedkamer.

BEELDMATERIAAL PUBLICITAIRE DOELEINDEN
Tijdens de lessen kunnen foto’s en videos worden gemaakt door de balletschool voor publicitaire doeleinden. Met je inschrijving geef je toestemming voor het gebruik van beeldmateriaal door Studio Simoncini.
Mocht je hier bezwaar tegen hebben dan kan je dit laten weten via balletschool@hotmail.com

Alle rechten voorbehouden. Veranderingen voorbehouden. Summerschool Den Haag | Studio Simoncini

Download de Algemene Voorwaarden hier

Currently happening

feb
1
wo
08:56 Pre Sale Coaching House
Pre Sale Coaching House
feb 1 @ 08:56 – apr 12 @ 09:56
Pre Sale Coaching House
COACHING HOUSE Part of Summerschool Den Haag is the Coaching House. Especially to support you in achieving a specific personal or professional goal by providing training and guidance at your own level and speed. From[...]
mrt
1
wo
12:00 4th term Studio Simoncini
4th term Studio Simoncini
mrt 1 @ 12:00 – apr 30 @ 12:00
4th term Studio Simoncini
Studio Simoncini 4th term Find out more: Studio Simoncini
mrt
15
wo
08:00 Pre Sale Summerschool Den Haag
Pre Sale Summerschool Den Haag
mrt 15 @ 08:00 – jul 24 @ 09:00
Pre Sale Summerschool Den Haag
Pre Sale Summerschool Den Haag 2023
14:39 Printable Schedule added
Printable Schedule added
mrt 15 @ 14:39 – mrt 31 @ 15:39
Printable Schedule added
Print your Summerschedule here
mei
1
ma
12:00 5th term Studio Simoncini
5th term Studio Simoncini
mei 1 @ 12:00 – jul 14 @ 12:00
5th term Studio Simoncini
Studio Simoncini 5th term Find out more: Studio Simoncini